Om RL Ventilation A/S

– Stor passion og høj faglighed

Om os

– Stor passion og høj faglighed

En vækstrejse siden 2019

RL Ventilation A/S er et yngre og professionelt ventilationsfirma, hvor der er højt til loftet. Med stor passion, høj faglighed og en drivkraft ud over det sædvanlige, skabes rammerne for succesen i vores kunderelationer, som vi værner omkring.

RL Ventilation A/S blev etableret i 2019 af Lasse B. Syndergaard, som så muligheder såvel som udfordringer ved, at drive virksomhed i et hårdt marked. Samme år kom den tidligere kollega, Lasse Hoffmann, ind i billedet som partner. Siden da har der været fart over feltet, og de to ildsjæle har drevet virksomheden støt fremad. I dag består RL Ventilation A/S af 14 kompetente og passionerede ansatte, som er certificeret efter de højeste standarder.

En samarbejdspartner som du kan stole på

Missionen og visionen hos RL Ventilation A/S er tydelig – Vi er drevet af gode og langsigtede samarbejder. Hos arbejdes der ikke blot ud fra kundens behov fra projekt til projekt, men derimod mod at skabe langsigtede kunderelationer. Derfor arbejder vi både med hjertet og hjernen, hvorfor vi altid går den ekstra mil for at opnå det perfekte resultat.

En ting gør sig især gør gældende hos RL Ventilation A/S – En aftale er en aftale. Vi taler i øjenhøjde, og overholder altid vores aftaler.

Vi lægger ikke skjul på, at vi er stolte af at kunne være med til at skabe projekter fra bunden. Dette giver økonomiske fordele, men skaber også fordele i forhold til koordinering og projektstyring. Med en intern ingeniørafdeling og en løsningsorienteret tilgang er vi en essentiel partner. Hos os oplever kunderne en samarbejdspartner, som varetager hele processen fra start til slut, hvor der er løbende dialog. Sådan sikrer vi den bedste og mest optimale ventilationsløsning – Hver gang.

Vil du høre mere omkring RL Ventilation A/S?

Er du nysgerrig omkring RL Ventilation A/S, og vil du gerne høre mere om vores virksomhed, og hvordan vi kan bistå med hjælp til dit projekt? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 60 50 77 eller på E-mail: info@rlventilation.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Medlem af